AD LIBRI – Passion for Travel!

Încă din 2001, când am înființat editura Ad Libri și am publicat primele albume fotografice dedicate României, ne-am concentrat în exclusivitate pe turism. Feedback-ul a fost surprinzător: am primit premii pentru designul albumelor noastre, am participat la târguri de carte, am fost apreciați și căutați, am primit cereri de titluri noi, iar acest prim succes ne-a încurajat să continuăm.

De la un proiect dedicat turismului intern (Călător prin țara mea), din 2010 ne-am orientat spre destinațiile de vacanță de peste graniță și am creat colecția Călător pe mapamond, realizată în totalitate in house - un proiect unic pe piața de turism din România.

Suntem o echipă de călători și fotografi pasionați. Călătorim pe tot mapamondul, explorăm locuri noi, scotocim după atracții secrete, adunăm informații, facem fotografii și apoi ne întoarcem acasă și scriem ghiduri care să vă inspire să porniți și dumneavoastră la drum și să vă ajute să vă planificați vacanța pe cont propriu. Colecția Călător pe mapamond s-a dovedit a fi o poveste de succes.

În ultimii ani, portofoliul AD LIBRI s-a îmbogățit cu o serie de filme prin care Florin Andreescu a surprins într-o manieră proprie România.