Condiții de livrare și plată

Livrarea se poate face prin Poșta Romană sau prin curier rapid, taxele fiind specificate în coșul de cumpărături. În cazul în care unele produse nu mai sunt disponibile, vă vom contacta prin email sau telefonic pentru a clarifica livrarea parțială.

TAXE LIVRARE

Poșta Română:
12 lei pentru comenzi sub 100 lei
Gratuit pentru comenzi peste 100 lei

Curier Rapid:
25 lei pentru comenzi sub 300 lei
Gratuit pentru comenzi peste 300 lei

Produsele pot fi ridicate GRATUIT și de la sediul editurii (Str. Rumeoara, nr. 31, București; Program: L–V: 9-17:30)

TERMEN DE LIVRARE
Poșta Română: 4-5 zile lucrătoare, în funcție de localitatea de destinație
Curier rapid: 2 zile lucrătoare, în funcție de localitatea de destinație

PLATĂ
Plata se va face ramburs în momentul în care veți primi coletul, indiferent de opțiunea de livrare aleasă. Acceptam și plata prin ordin de plată. În acest caz livrarea mărfii se va face doar după confirmarea plății telefonic (Tel: 021-212.35.67; 0722-527.876) sau prin email (adlibri2@adlibri.ro).

RETUR
Conform legislației în vigoare, acceptăm returnarea comenzilor în termen de 10 zile de la data primirii de către client. Returnarea produselor se va face în ambalajul original și doar dacă produsele nu au suferit deteriorări. Încercăm să rezolvăm amiabil și eficient toate situațiile neplăcute apărute, de aceea vă rugăm să ne comunicați cât mai rapid din momentul în care ați primit o comandă dacă produsele comandate nu corespund așteptărilor dumneavoastră.