Termeni și condiții de utilizare

Acest site aparține și este administrat de AD LIBRI (CUI 14147843, J40/7374/2011), iar accesarea și folosirea sa sunt condiționate de acceptarea și respectarea în totalitate a condițiilor de mai jos. Utilizarea site-ului în continuare presupune că sunteți de acord cu acestea.
Utilizarea site-ului
Vizitatorii pot accesa site-ul fără să furnizeze date personale.
În timpul utilizării acestui site, aceștia au obligația să respecte legislația în vigoare şi să nu desfăşoare activităţi care periclitează funcţionare site-ului, a serverului sau securitatea informaţiilor. De asemenea, se angajează să nu modifice, copieze, reproducă, transfere, publice și distribuie informații obţinute prin intermediul site-ului și să nu le folosească în scopuri contrare intereselor proprietarului. Vizitatorii se obligă să suporte toate costurile legate de utilizarea site-ului și cele solicitate de furnizorii de telefon și Internet, precum și eventualele pierderi financiare cauzate de folosirea neautorizată a contului propriu pentru operațiuni pe acest site.
AD LIBRI își rezervă dreptul de a interzice, fără o notificare prealabilă, accesul anumitor vizitatori, pe termen limitat sau nelimitat.
Copyright
Conţinutul site-ului www.calator-pe-mapamond.ro (texte, imagini, logo-uri, website design, software etc.) este protejat de Legea dreptului de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală, fiind proprietatea exclusivă a AD LIBRI. Utilizarea conținutului este interzisă fără acordul scris al AD LIBRI și se pedepseşte conform legilor în vigoare.
Limitarea responsabilității
Deși face permanent toate eforturile pentru păstrarea acurateței informațiilor, AD LIBRI nu garantează sută la sută corectitudinea și obiectivitatea acestora. De asemenea, nu poate garanta funcționarea neîntreruptă a site-ului și a serverului de care este găzduit site-ul și nici imunitatea față de virușii informatici sau alte erori specifice Internetului.
AD LIBRI nu își asumă responsabilitatea față de niciun fel de pagube (pierderi de informaţii, întreruperi, întârzieri în operare, anulări ale serviciului) produse ca urmare a utilizării site-ului și a serviciilor oferite prin intermediul acestuia.
Mărci înregistrate
Denumirea Călător pe mapamond este marcă înregistrată și poate fi folosită doar cu acordul scris al AD LIBRI şi numai în legătură cu produsele sau serviciile acestei edituri. Imitarea, reproducerea și utilizarea acesteia fără aprobarea proprietarului constituie o infracțiune.
Comunicarea pe site

Prin e-mai, utilizatorii pot face comentarii și sugestii, adresa întrebări sau transmite informaţii administratorilor site-ului. Ne rezervăm dreptul de a nu răspunde la mesajele cu limbaj vulgar, defăimător, discriminator sau la cele care conțin reclame și promovează servicii.

Politici de confidențialitate
Utilizarea informaţiilor cu caracter personal: AD LIBRI respectă legile în vigoare privind confidenţialitatea datelor și nu oferă, nu vinde nu face schimb cu terți cu adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site.
Modificări
AD LIBRI își rezervă dreptul de a modifica, fără notificări prealabile, termenii și condițiile de utilizare a acestui site. Modificările vor fi afișate pe această pagină și se vor aplica imediat