Despre noi

Încă din 2001, de când reputatul artist fotograf Florin Andreescu a înființat editura AD Libri și am publicat primele albume fotografice dedicate României, ne-am concentrat în exclusivitate pe turism. Feedback-ul a fost surprinzător: am obținut premii pentru designul albumelor noastre, am participat la târguri de carte, am fost apreciați și căut...

Încă din 2001, de când reputatul artist fotograf Florin Andreescu a înființat editura AD Libri și am publicat primele albume fotografice dedicate României, ne-am concentrat în exclusivitate pe turism. Feedback-ul a fost surprinzător: am obținut premii pentru designul albumelor noastre, am participat la târguri de carte, am fost apreciați și căutați, am primit cereri de titluri noi, iar acest prim succes ne-a încurajat să continuăm.

De la un proiect dedicat turismului intern (Călător prin țara mea), din 2010 ne-am orientat spre destinațiile de vacanță de peste graniță și am creat colecția de ghiduri turistice Călător pe mapamond, realizată în totalitate in house - un proiect unic pe piața de turism din România.

Suntem o echipă de călători și fotografi pasionați. Călătorim pe tot mapamondul, explorăm locuri noi, scotocim după atracții secrete, adunăm informații, facem fotografii și apoi ne întoarcem acasă și scriem ghiduri turistice care să vă inspire să porniți și dumneavoastră la drum și să vă ajute să vă planificați vacanța pe cont propriu. Colecția „Călător pe mapamond" s-a dovedit a fi o poveste de succes.

Passion for travel merge mai departe!

Vezi mai mult

Despre noi  Nu există produse în această categorie.