Top 5 experiențe berlineze

Top 5 experiențe berlineze

Urcați-vă în cupola Bundestagului

Faceți-vă rezervare din timp, rezistați cozilor interminabile și controlului de securitate riguros și veți fi răsplătiți cu o experiență deosebită – posibilitatea de a urca în cupola Bundestagului și pe terasa care o înconjoară. Panorama de 360°, sala de ședințe văzută de deasupra și mozaicul de imagini în care conul central din sticlă multiplică siluetele vizitatorilor aflați pe rampa din jurul lui sunt memorabile.

Faceți turul muzeelor din Kulturforum

Centrul cultural al Berlinului de Vest, Kulturforum proiectat de unul dintre cei mai străluciți arhitecți ai secolului al XX-lea Hans Scharoun, reprezintă al doilea complex muzeal din Berlin, după Museumsinsel, și un popas obligatoriu pentru iubitorii artei, care vor descoperi la Neue Nationalgalerie, Gemäldegalerie, Kupferstichkabinett și Kunstgewerbemuseum unele dintre cele mai valoroase colecții din lume.

Plimbați-vă cu autobuzul 100

Luați-vă un bilet sau validați Cardul Berlin, așezați-vă pe locurile din față de la etajul autobuzului 100 și pregătiți-vă de o excursie, pentru că așa poate fi considerat traseul acestui autobuz din moment ce este presărat cu majoritatea obiectivelor turistice situate între Tiergarten și Alexanderplatz.

Lăsați-vă prinși în capcana Hackesche Höfe

Hackesche Höfe, complexul de clădiri art nouveau legate printr-un labirint de opt curți, proiectat la începutul secolului al XX-lea de Kurt Berndt și August Endell este un magnet atât pentru localnici, cât și pentru turiști. Cafeneaua Oxymoron, restaurantul Hackesche Höfe, varieteul Chamäleon și Sophienclub sunt doar câteva dintre tentațiile sale.

Luați masa la Zur Letzten Instanz, cel mai vechi restaurant din oraș

Restaurantul Zur Letzten Instanz nu trebuie ales în ultimă (letzt – ultim), ci în primă instanță dacă vreți o experiență culinară de excepție, pentru că are o tradiție îndelungată și un meniu bazat pe bucătăria germană autentică.

Puteți afla mai multe din ghidul turistic Berlin.

Etichete: Berlin

Comentați

Toate câmpurile sunt obligatorii!

Nume:
E-mail: (Adresa nu va fi făcută publică.)
Comentariu:
Type Code