Călător prin țara mea la 18 ani

Călător prin țara mea la 18 ani

În anii 1990 m-am lansat în lumea editorială dorind să-mi îndeplinesc un vis pe care l-am avut dintotdeauna, de a-mi aduna fotografiile între coperțile unor albume. Cum pe atunci tipărirea de cărți policrome era o adevărată aventură financiară în care editurile existente nu îndrăzneau să intre, mulțumindu-se cu cărți comerciale scoase pe hârtie cât mai ieftină, a trebuit să-mi înființez propria editură.

Am pornit la drum cu o colecție de mici albume din clasa economy, Călător prin țara mea, care a avut un succes imediat, dovedind încă o dată adevărul zicalei că esențele tari se țin în sticluțe mici. Asta ne-a dat aripi să ne aruncăm mai departe în larg, așa că ne-am lansat în tipărirea de albume din ce în ce mai mari, care au câștigat premii pentru calitatea imaginii și ne-au făcut cunoscuți tuturor iubitorilor de amintiri fotografice.

Totuși nu am renunțat la colecția noastră mică de la început și am avut grijă să-i păstrăm un loc special nu doar în inima noastră, ci și în rafturile editurii, adăugându-i periodic câte un titlu nou. Zilele acestea, Călător prin țara mea aniversează 18 ani, așa că ne-am gândit să-i serbăm majoratul și i-am pregătit o mare surpriză, oferindu-i cadou o schimbare de look. Urmează să relansăm pe piață sub o formă mai atractivă cele peste 30 de albume, care vor avea un număr triplu de pagini, o copertă glamourous și un logo nou. Prețurile au rămas însă aceleași!

După cum v-am obișnuit, textele de prezentare sunt traduse și în engleză - pentru că știm că sunt mulți turiști străini dornici să călătorească prin țara noastră.

În plus, colecția Călător prin țara mea se va îmbogăți curând cu noi titluri, deci stați cu ochii pe ea.

Text de Florin Andreescu

Etichete: Evenimente

Comentați

Toate câmpurile sunt obligatorii!

Nume:
E-mail: (Adresa nu va fi făcută publică.)
Comentariu:
Type Code