Ghiduri turistice

Ghidurile turistice AD LIBRI vă inspiră să vă alegeți și să vă planificați vacanțele în țară și în străinătate.

În formate diverse, realizate de specialiști în organizarea circuitelor turistice și de redactori cu experiență, însoțite de fotografii sugestive și de hărți detaliate, ghidurile turistice AD LIBRI sunt bine structurate și ușor de cons...

Ghidurile turistice AD LIBRI vă inspiră să vă alegeți și să vă planificați vacanțele în țară și în străinătate.

În formate diverse, realizate de specialiști în organizarea circuitelor turistice și de redactori cu experiență, însoțite de fotografii sugestive și de hărți detaliate, ghidurile turistice AD LIBRI sunt bine structurate și ușor de consultat, oferindu-vă informații numeroase atât despre atracțiile turistice arhicunoscute, cât și despre locurile ascunse, sugestii de activități pentru petrecerea timpului liber, recomandări de hoteluri și restaurante, descrieri de trasee și excursii, precum și o mulțime de sfaturi practice.

Vezi mai mult

Ghiduri turistice  59 produse

  • Călător pe mapamond

    Ghidurile turistice ®Călător pe mapamond sunt realizate în totalitate de editura Ad Libri. Redactori cu experiență și fotografi profesioniști au găsit cea mai potrivită formulă pentru un ghid complet, cu informații numeroase, verificate pe teren, ilustrații atrăgătoare, sfaturi practice și recomandări.

  • AA Publishing

    Ghidurile turistice din această colecție sunt structurate în capitole clare, ușor de consultat, includ hărți, prezentarea alfabetică a obiectivelor turistice, recomandări de hoteluri, restaurante și locuri de distracție, topuri ale atracțiilor și activităților, precum și alte informații utile.

  • Mergi și vezi (România)

    Ghidurile turistice din această colecție vă invită să descoperiți cele mai frumoase regiuni și orașe din România. Realizate într-un format atrăgător, cu fotografii și hărți, prezintă într-o manieră accesibilă o mulțime de informații legate de istoria, arhitectura, cultura, tradițiile și oamenii acestora. Propun trasee prin locurile arhicunoscute, dar și prin cele de obicei ignorate de turiști și menționează legende și povești interesante.

pe pagină
Produs(e) 19 - 27 din 59
Produs(e) 19 - 27 din 59